Vad är en Grubby Gardens trädgårdsrådgivning?

Tack för ett jätteinspirerande möte! Särskilt kul att få nya perspektiv på delar av tomten som vi knappt tänkt på innan. Resten av familjen gillade i princip allt som tur var, så nu smider vi planer kring de flesta av idéerna!   Nu i helgen köpte vi fröer och tog de första spadtagen 🙂 Tack också för växtförslagen i mailet.

Trädgårdsrådgivningkund 2019, Järfälla

En trädgårdsrådgivning är, precis som det låter, en tjänst där jag ger dig råd om någonting i din trädgård. En trädgårdsrådgivning är lämplig om du har någonting specifikt eller en del av din trädgård som du vill ha hjälp med. En Grubby Gardens trädgårdsrådgivning består av ett besök på plats i trädgården där du håller i pennan. Ibland finns det saker jag vill kolla upp efteråt eller så får jag nya idéer som jag vill gärna fånga och som har en tendens att bubbla upp i min hjärna efter att vi har skiljts åt. I så fall skickar jag även en email till dig i efterhand.

Välkommen att ta kontakt om en Grubby Gardens trädgårdsrådgivning skulle möta dina trädgårdsbehov! Här hittar du kontaktinformation/kontaktformulär.